Terug

Klanten waarderen ons met een 4.9/5 ☆☆☆☆☆

Steun samen met ons de stichting "Vrienden van de Vijfhoek"!

Steun samen met ons de stichting "Vrienden van de Vijfhoek"!

De Vijfhoek biedt plek, zorg, activiteiten en ontwikkeling aan kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking en spaart samen met Noakk voor een nieuwe elektronische bewegingstrainer. Bestel deze week panelen en wij doneren van ieder besteld paneel €10,-. Help jij ons mee sparen?

Deze actie is verlopen op 27-12-21.


Fietslabyrint

ODC De Vijfhoek
Orthopedagogisch dagcentrum de Vijfhoek biedt plek, zorg, activiteiten en ontwikkeling aan kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De kinderen zijn tussen de 0-18 jaar en komen met speciaal vervoer uit Alkmaar en omgeving. Er zijn kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een motorische beperking, een zintuiglijke beperking, een communicatieve beperking of een contactstoornis. Even een balletje trappen met vriendjes of verstoppertje spelen op het schoolplein is voor deze kids helaas niet de gewoonste zaak van de wereld. Ook komen er kinderen naar De Vijfhoek die naast hun handicap om andere vormen van begeleiding vragen. Bijvoorbeeld kinderen met epilepsie, eet- en drinkproblemen, medische problemen of gedragsstoornissen. De Stichting Vrienden van De Vijfhoek is opgericht om projecten en activiteiten te kunnen realiseren die nodig zijn om het dagelijks leven van de kinderen en de medewerkers op ODC De Vijfhoek te verbeteren.Vierkant achter De Vijfhoek!
De stichting biedt support bij zaken die niet vanuit de Wlz/Jeugdwet gefinancierd worden. Alle middelen komen uit acties, donateursbijdragen, sponsorgelden, giften, fondsen en nalatenschappen. Zo zijn onder meer een snoezelruimte, een multifunctionele bewegingsruimte en een bijzondere buitenspeelplaats gerealiseerd. De Vrienden van De Vijfhoek maakt bijvoorbeeld jaarlijks groepsuitjes mogelijk en zorgt ervoor dat de kinderen kunnen huifbedrijden. Ook worden er aangepaste, veilige spelcomputers, speelobjecten en vervoersmiddelen aangeschaft. De Stichting Vrienden van De Vijfhoek ondersteunt in de breedst mogelijke zin. Een van de hoogtepunten is de organisatie van een jaarlijkse familiedag voor kinderen met een beperking uit de hele regio Alkmaar, want veel gezinnen komen vanwege de zware zorgtaken niet toe aan een uitje met onbezorgd plezier.

Meer informatie staat op www.vriendenvandevijfhoek.nlVergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »