Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Kies je voor Noakk, kies je voor kwaliteit

Kies je voor Noakk, kies je voor kwaliteit

Als het gaat om akoestische wandpanelen online kopen, zijn er veel verschillende aanbieders om uit te kiezen. Waarom kies je nu voor Noakk? Lees snel verder!

Noakk
⤷ Nederlandse kwaliteit
⤷ Persoonlijk aandacht
⤷ Duurzaam en tijdloze producten
⤷ Advies op maat

Onderscheid je met Noakk wandpanelen
Noakk is de perfecte keuze voor jou als je jouw interieur of kantoor wilt upgraden met akoestische wandpanelen. Onze lattenwanden bieden een superieure geluidsabsorptie en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten fineer van hoge kwaliteit. Bij Noakk geven we advies op maat zodat onze producten tot hun recht komen bij jou thuis. 

Kwaliteit betekent meer dan alleen een goed product. Service vinden wij dan ook net zo belangrijk. Zowel op het gebied van advies over ons product, jouw beleving en zowel transport.

Als je er zeker van wilt zijn de beste wandpanelen te kiezen, is het belangrijk om naast de prijs ook de kwaliteit van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Houdt hierbij rekening met factoren zoals type wandpaneel, service en kwaliteit. Zo worden sommige panelen aangeboden met een folie, melamine (kunststoflaag) of goedkoper (zacht) hout welke is verwerkt totdat het de uitstraling van een hardhout zoals bijvoorbeeld eikenhout krijgt. Vaak zijn de latten en/of het vilt van dit soort panelen dunner.

Kwaliteit fineer
Onze panelen worden gemaakt in Europa en zijn van de beste kwaliteit! Het fineer komt uit Nederland en is gemaakt van een echt eiken of walnoot hout. De panelen zijn naast dat ze duurzaam zijn, voorzien van een licht geborstelde afwerking. Dit zorgt voor een natuurlijk
reliëf en matte uitstraling van het hout. Dit laat het hout meer tot leven komen. Hierdoor is ieder paneel uniek! Geen glanzende of plastic-achtige uitstraling, maar haal echt het warme gevoel van een natuur product in huis. 

Duurzaam
Het is een investering die voor een lange tijd mee gaat, wat het product ook duurzaam maakt. Op jouw lattenwand raak je niet snel uitgekeken en de variaties zijn eindeloos! Bij elke interieurtrend zullen de panelen passen, doordat je ze op verschillende manieren kunt toepassen en kunt variëren. 

Het vilt wat wij gebruiken is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een dikte van 1 cm. De totale dikte van een akoestisch paneel is 2,2 cm. Dit is een optimale dikte voor de effectiviteit van het geluiddempende vilt. De volledige achterkant van het paneel is voorzien van vilt. Sommige aanbieders kiezen voor een dunnere laag vilt of alleen een laagje vilt tussen de latten. Dit zal voor minder geluidsdemping zorgen.

Uiteraard begrijpen we dat het soms lastig op foto's te zien is wat de kwaliteit van het wandpaneel precies is. Dat is dan ook de reden dat je bij ons langs kunt komen om het product zelf in huiselijke sfeer kan ervaren of om online samples te bestellen zodat je deze thuis kunt bekijken.



Persoonlijke aandacht
Tijdens mijn zoektocht om de akoestiek te verbeteren van ons kantoor vond ik producten welke niet mijn stijl waren en waar ik lang op moest wachten. Ik besloot dat dit anders kon! Akoestische panelen van goede Nederlandse kwaliteit, geleverd met zorg en persoonlijke aandacht. Een product waar ik zelf verliefd op ben geworden en jou dat gevoel ook wil geven!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gezien en gehoord worden! Via onze social media kanalen kun je veel inspiratie vinden en een stukje uit mijn persoonlijke leven ervaren. Noakk is niet zomaar een bedrijf, maar een echt persoon. Ik vind het leuk om met je mee te denken over de beste plek voor de panelen, de perfecte kleur die bij jouw past te zoeken en wat het meeste effect heeft. Ik geef graag interieuradvies over kleuren en meubels die bij het totaalplaatje van de panelen past. Zo komen de panelen nog meer tot zijn recht in jouw interieur. 

Ook zie ik graag de resultaten van jouw afgeronde project, want daar word ik blij van! Ik voel mij dan trots dat mijn panelen in jouw interieur staan te stralen! Het is voor mij een uitdaging om een woonbeleving te creëren waar jij echt blij van wordt! Niets leuker dan dat toch?

Verzendproces
De akoestische panelen worden vanuit ons eigen magazijn in Alkmaar naar jou verstuurd. De wandpanelen worden met zorg bij jou thuis geleverd. Je kiest na het bestellen, zelf een geschikt moment om jouw bestelling thuis te ontvangen. We werken met een specialist op het gebied van meubeltransport, zij nemen contact met jou op wanneer het pakket is verzonden om samen met een jou een afleverdatum en tijd in te plannen. Vervolgens nemen ze 30 minuten voor aankomst van het pakket telefonisch contact met je op. 
De kosten voor het transport zijn misschien niet gratis, echter hebben wij ervaren dat met goedkopere transporteurs er vele malen vaker schades en vermiste pakketten zijn in vergelijking met onze huidige transporteur. Jouw pakket wordt netjes bezorgd, waardoor jij al snel kunt genieten van ons prachtige product!

Het is ook mogelijk om je bestelling zelf op te halen bij ons in Alkmaar. Kies tijdens het afrekenen de optie "afhalen in Alkmaar" en je ontvangt na het plaatsen van je bestelling bericht wanneer ze voor je klaarliggen. 



Kortom,
wij van Noakk vinden het gewoon reuze belangrijk dat als jij op de bank of aan de keukentafel zit met trots kijkt naar jouw wandpanelen! Als jij trots bent, dan zijn wij dat ook! 

Geef jouw woning warmte door het natuurlijke hout van de latten en breng rust in jouw interieur!
Laat je inspireren en ontdek vandaag nog de collectie met onze tijdloze wandpanelen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »