Terug

Klanten waarderen ons met een 4.9/5 ☆☆☆☆☆

Akoestische houten panelen

Verbeter de akoestiek in elke ruimte gemakkelijk met het gebruik van de akoestische panelen van Noakk. Het vilt absorbeert het geluid, waardoor de nagalm verdwijnt. De panelen zijn kant-en-klaar en zorgen voor een warme en nieuwe uitstraling aan de ruimte

Filters

Waarom akoestische panelen van Noakk?
Het is vervelend om een in ruimte te zijn waar de akoestiek slecht is. Slechte geluidscondities wil je liever niet in je eigen woning, omdat dit het woongenot aanzienlijk kan verminderen. Een eenvoudige manier om de akoestiek in een ruimte te verbeteren is het monteren van de akoestische panelen van Noakk. Door de houten latjes van het paneel krijgt de ruimte meteen een mooie nieuwe uitstraling. De panelen kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. De akoestische panelen kunnen gemonteerd worden op zowel muren en plafonds. Plaats de panelen bijvoorbeeld verticaal waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Of laat de panelen van de muur doorlopen tegen het plafond. Kortom genoeg mogelijkheden om te combineren. De panelen hebben veel voordelen zoals: gemakkelijk te monteren, eenvoudig verbeteren van de akoestiek, het geven van een nieuwe uitstraling aan de ruimte en er is keuze uit verschillende kleuren.

De houten panelen kunnen ook gebruikt worden als bed hoofdbord, een tv-kast of als een echte eyecatcher voor de bar van de keuken. De panelen bieden genoeg mogelijkheden om jouw ruimte opnieuw te stijlen. Wees creatief en je zult zien dat er nog genoeg andere manieren zijn om de panelen te gebruiken!

Ook voor kantoren of hotels kunnen de akoestische panelen van Noakk ingezet worden. Gehorige ruimtes zullen bij de klanten en gasten voor ergernis zorgen. Communicatie zal minder soepel verlopen en er kan gemakkelijk miscommunicatie ontstaan. Hotelgasten komen voor ontspanning en een slechte akoestiek is alles behalve 'rustgevend'. Vergaderen met klanten kan door slechte akoestiek voor verwarring zorgen. Door het verbeteren van de akoestiek van de ruimtes zullen al deze minpunten verdwijnen. Hotelgasten hebben een plezieriger verblijf en communicatie tussen klanten zal aanzienlijk verbeteren! 

Akoestiek verbeteren
De geluidsgolven weerkaatsen op harde materialen, denk bijvoorbeeld aan ramen, betonnen muren of bakstenen muren. Het vilt van de akoestische panelen van Noakk absorberen de geluidsgolven en zorgt ervoor dat de geluidsgolven niet meer terugkaatsen in de ruimte. Ook de ruimte tussen de latjes van de akoestische panelen zullen ervoor zorgen dat de geluidsgolven niet meer terug de ruimte in gekaatst worden. 
Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden om de ruimte voor 20% van het wandoppervlakte te bekleden met akoestische panelen.

Eenvoudig te monteren
De akoestische panelen van Noakk zijn gemakkelijk te monteren met High Tack kit of met schroeven. Het stappenplan van de montage is te vinden in ons blog

Geef je interieur een boost
De panelen geven de ruimte een geheel nieuwe look en zullen veel mensen aan spreken. Het geeft een minimalistisch en warme sfeer aan het interieur. Doordat wij verschillende kleuren aanbieden, voldoen onze panelen aan iedereen zijn wensen en voorkeuren. Het is gemakkelijk om een fijne basis voor een tijdloos interieur te creëren. De panelen zullen de hoofdrol zijn van jouw nieuwe interieur. De panelen zorgen voor een rustige sfeer en zijn te combineren met alle interieur-stijlen! 

Welke kleur kies ik nu?
Het kan lastig zijn om de juiste kleur te kiezen voor in huis. Het hangt veel van lichtinval af. Is jouw woonkamer bijvoorbeeld op het noorden, dan heb je te maken met koel licht. Als de woonkamer op het zuiden ligt, zul je zien dat het licht warm is. De kleuren kunnen hierdoor anders overkomen. Het is goed om te weten wat je wilt uitstralen en welke sfeer je neer wilt zetten. Om je een handje te helpen, hebben wij verschillende samples beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk zien wat de kleur van het paneel in jouw ruimte doet! De samples kun je hier bestellen. 

Duurzaam
Het akoestisch vilt is gemaakt van gerecycled plastic en absorbeert geluidsgolven, waardoor de geluidsconditie zal verbeteren.

Schoonmaken & onderhoud
De panelen kunnen schoongemaakt worden met bijvoorbeeld de stofzuiger of een stofdoek. Let op dat de panelen vanwege het MDF niet goed tegen water kunnen. Maak daarom de panelen niet schoon met water. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »