Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Vtwonen stylist Fietje x Noakk - afl. 4 seizoen 19

Vtwonen stylist Fietje x Noakk - afl. 4 seizoen 19

De bewoners van het tv-programma vtwonen weer verliefd op je huis hebben een intensieve verbouwing achter de rug. Het lukt het stel niet om hun eigen plek van hun woning te maken. Het huis voelt nog te veel als het ouderlijk huis. Tijd dat stylist Fietje hier verandering in brengt! Ze gaf de woning een moderne touch met onze zwarte roomdividers! Lees hier het resultaat.

De vierde aflevering van het seizoen vindt plaatst in Hilversum, waar een jong gezin van vijf een flinke verbouwing achter de rug heeft. Peter (41) en Judith (40) wonen met hun drie zoons in het ouderlijke huis van Peter zijn moeder. Peter werkt als ingenieur en Judith als cardioloog. Anderhalf jaar geleden zijn ze verhuisd en hebben ze de woning helemaal verbouwd! Ook is er een mantelzorg-woning in de tuin gebouwd, zodat ze zorg aan de moeder van Peter kunnen verlenen.Een eigen "thuis" 
Het was een grote verbouwing die in zijn totaal ruim een jaar heeft geduurd! Met het hele gezin en (schoon)moeder leefden ze in één slaapkamer. Dat heeft hun allemaal flink veel energie gekost. Nu woont het gezin heerlijk in het huis en zijn ze blij dat de verbouwing achter de rug is. Het voelt alleen nog niet als hun thuis. Het interieur heeft nog niet de nodige aandacht gehad en weet het stel niet goed waar ze moeten beginnen. De huidige inrichting is gevuld met hun oude meubels en hebben ze hier antieke en tijdelijke items van beide ouders aan toegevoegd. 

Tijd dat Fietje hier aan de slag gaat! Gelukkig heeft de woning veel potentie en is het een fijn en karakteristiek huis. De stijl waar Judith van houdt is licht en fris, een Scandinavisch stijl. Peter vindt het fijn als een interieur stoer en donker is. Meer een hotel chique woonstijl. Fietje ziet deze woonsmaken als een mooie combinatie en weet hier wel raadt mee! De stylist is namelijk dol op het combineren van vintage items met design spullen. De huidige houten vloer die in de woning ligt, wilt het stel graag behouden. Dit wordt de basis van het ontwerp. Het wordt tijd dat het gezin een plek krijgt die echt als hun thuis voelt! 

Roomdividers als extra touch!
Het is een ouder huis en dat voel je ook wanneer je hier binnen staat. Fietje en de bewoners willen graag dit gevoel behouden. Ze zijn namelijk dol op dit huis. Alleen is het belangrijk dat de inrichting bij het huis en de sfeer past. De muren hebben zijn allemaal wit, waardoor het nogal saai is. De eetkamer en woonkamer is een grote ruimte en kan wel wat meer sfeer gebruiken. Fietje heeft bedacht om met onze houten roomdividers een scheiding te maken tussen deze twee. Tegen de roomdividers heeft ze aan beide kanten een bank neergezet, zodat de ruimtes toch nog met elkaar verbonden zijn. Ook doordat je door de dividers heen kunt kijken, wordt de woonkamer subtiel betrokken bij de rest van de woning. De haard staat op een centrale plek en wordt goed betrokken bij de rest van het interieur. Door het toepassen van de zwarte roomdividers, is er een gezellig en knus hoekje gecreëerd waar je fijn kunt terugtrekken. De roomdividers geven het interieur een moderne touch en behoudt toch het oude gevoel wat in het huis leeft.

Een modern jasje 
De royale bank geeft het gezin van vijf een fijne plek waar ze met z'n allen kunnen bankhangen. Beide woonsmaken van het stel zijn goed in elkaar geblend: rustige tinten met zwarte en stoere accenten. Ook zijn veel persoonlijke items weer in het interieur teruggekomen. Zo houdt het stel veel van reizen en hebben deze items weer een mooi passend plekje gekregen. De oude stoel van Peter zijn vader heeft een belangrijk rol in het interieur gekregen. Zo zie je maar weer dat moderne meubels heel goed samenkomen met oude meubels. 

Het interieur is een mix van industrieel en hotel chic geworden. Toevoegingen van hout, metaal, zachte stoffen en zachte kleurtinten. Fietje heeft goed geluisterd naar de wensen van de bewoners en heeft het als een heel mooi geheel neergezet! Ze heeft de tweedehands items, die waardevol voor de bewoners zijn, terug laten komen in een modern jasje!

                                                                                                                                                                                                                                                                              

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »