Terug

Klanten waarderen ons met een 4.9/5 ☆☆☆☆☆

Vtwonen stylist Frans x Noakk - afl. 8 seizoen 19

Vtwonen stylist Frans x Noakk - afl. 8 seizoen 19

Frans reisde af naar het Brabantse Vlijmen om het familie huis van Caren, Roy en hun kinderen een make-over te geven. Ze zijn na een heftige periode nooit toegekomen aan de inrichting van hun interieur. Nu ze weer in rustig vaarwater zitten, verlangt het gezin naar hun droominterieur. Frans ging aan de slag en heeft een prachtig interieur gecreëerd. Lees snel verder!

De bewoners van het zelfontworpen huis en hebben na de sleuteloverdracht geen tijd meer gehad om het huis af te maken. Ze wonen hier samen met hun kinderen Kenji, Lana en Boaz. Toen het huis opgeleverd was werd Roy tijdens de verbouwing ziek. Na veel onderzoeken bleek hij een bacterie op zijn hersenvlies te hebben. Een zware periode brak aan. Toch blijft het gezin positief en gingen ze door met verbouwing. Helaas werd het gezin daarna ook nog getroffen door covid en belande Roy weer in het ziekenhuis. Ook hun zoontje Boaz kwam door Corona in het ziekenhuis terecht. 

De verbouwing ging gestaagd door en Caren heeft snelle keuzes moeten maken wat betreft het interieur. Nu alles inmiddels weer goed gaat, willen ze toch de basis van het interieur verder oppakken. De wanden zijn nog steriel wit, de keuken is saai wit en de ruimtes zijn behoorlijk groot. De meubels die in de woning staan zijn puur uitgezocht om praktische redenen. Alles moest zo snel mogelijk in huis zijn, zodat het gezin meubels had om op te leven. De knusheid en warmte in het huis ontbreekt, juist hetgeen waar het gezin zo naar verlangt!Smaak Caren
Caren is dol op koken en wilt graag een grote leefkeuken met apart koffiehoekje. Ook vindt ze een klassiek romantische sfeer belangrijk om in het interieur terug te zien. Ze wilt graag dat iedereen die langs komt zich welkom voelt. Aardetinten zoals terra, maar ook warme kleuren als rood, roze en groen wilt ze graag terug zien. Dit mag in frutsels, bloementjes behang en oude thee kopjes. Ook vindt ze Scandinavische stijl ook heel warm. Veel licht in huis, zachte materialen zoals velours, sierlijsten, kunst en accessoires wordt zij helemaal blij van.

Smaak Roy
Terwijl Roy juist grote statements zoekt met gouden elementen en zijden bloemen. Hij krijgt juist kriebels van bloementjes behang, roze elementen en frutsels. De kleuren waar Roy warm van wordt is juist zwart, donkergroen en grijze. Een robuust, geleefd, leer en velourse elementen vindt hij in een interieur thuis horen. Ook wilt hij zijn Indonesische roots terug zien. Rotan, Bali-vibes en natuurlijke structeren.

Het koppel vinden beiden persoonlijkheid in een interieur belangrijk. Zo willen ze graag erfstukken zoals de oude typmachine van zijn overleden vader en foto's terug zien.

Light & Luxury lounge
Het lijkt een grote puzzel, maar juist deze contrasterende stijlen kunnen perfect in elkaar overvloeien. De zachte en warme kleuren met de robuuste en harde kleuren van hem komen mooi bij elkaar samen. De woonkamer wordt op dit moment bijna niet gebruikt. Dat is zonde en Frans zorgt ervoor dat de ruimte weer volop in gebruik is. Het is een gezellige hotellobby sfeer geworden, waar luxe en veiligheid samenkomen. 

Er is een aparte plek voor hun drie kinderen gecreëerd in de vorm van een verdiept kozijn waar ze heerlijk kunnen spelen. De grote kasten met taatsdeur in het midden van de woning verdeelt de ruimtes. In de kasten vindt je alle persoonlijke items van de bewoners terug. De gouden elementen die in de lampen vindt passen perfect bij de muurkleuren op de muur. Zo heeft Frans de accessoires hierop aangepast en vloeien de stijlen geweldig in elkaar over! Roomdividers gerookt eiken
Het leuke is, is dat Frans gekozen heeft om onze roomdividers op meerdere plekken terug laat komen.
Zo zorgt hij ervoor dat er eenheid in het interieur is. De gerookt eiken dividers geven een robuust en structuur aan het interieur.

De dividers in de woonkamer zorgen er niet voor dat ruimte gescheiden worden, ze hebben een andere functie gekregen. De functie is om diepte in de woning te geven. De dividers staan vrij dicht tegen de muur en geven hierdoor juist een speels effect aan de grote strakke ruimte.

De gerookt eiken dividers in de keuken, splitsen wel subtiel de eetkamer met de keuken.De grote leefkeuken heeft een flinke make-over gehad en past helemaal in de chique stijl die de rest van het interieur uitstraalt. De roomdivider in de kleur gerookt eiken, zorgt subtiel voor een afsluiting tussen de eetkamer en de grote keuken. De dividers worden als pronkstuk gezien door de designlamp die hier achter hangt. Dit geeft ook extra diepte aan de ruimte.

Zo zie je maar weer dat de roomdividers op verschillende manieren toegepast kunnen worden. Het is onwijs goed bedacht door Frans en de make-over is naar ons idee zeer geslaagd! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »