Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Vtwonen stylist Frans x Noakk - aflevering 2 seizoen 18

Vtwonen stylist Frans x Noakk - aflevering 2 seizoen 18

De Noakk wandpanelen kregen weer een prachtig plekje in de make-over van het tv-programma "Vtwonen weer verliefd op je huis". Benieuwd welke stylingkeuzes Frans maakte voor de woning in Den Haag? Ik kan je alvast verklappen dat de bewoners dol enthousiast waren over het resultaat!

Woonprobleem van de bewoners
Het jaren 30-huis van Sigrid en Edwin miste sfeer en warmte. Een lange rechthoekige ruimte met de keuken in het midden. De meubels waren al enig tijd aan vervanging toe en de keuken was als een doorn in het oog. Een groot kookeiland in de kleur donker grijs die wel een opknapbeurt verdiende. Gelukkig wist Frans hier raadt mee! De basis van het gehele interieur blijft rustig, alleen de keuken wordt een echte blikvanger!

Grand cafe-gevoel in jouw woning creëren
Frans wilde het grand cafégevoel in huis halen en deed zijn inspiratie op in een fantastisch restaurant in Lissabon. Het kookeiland is het hart van de woning geworden en kreeg een constructie van stalen buizen. De glazen zijn hier aan opgehangen, zodat het echte een bar lijkt. De bar is verder aangekleed met hangplanten en verlichting. De twee prachtige barkrukken maken het mogelijk om heerlijk aan de bar plaats te nemen. Het is een fijne plek geworden om de dag door te samen bespreken of om s'avonds een borreltje te drinken. Het enige wat je nog nodig hebt is een paar kookboeken om een heerlijke maaltijd voor jezelf te bereiden of laten maken ;).


Nis & lambrisering
De bewoonster houdt van cocooning & laat je dat nu extra goed met nisjes kunnen. Door nissen in je woning te maken, creëer je eenvoudig knusse en warme hoekjes. Plaatst hier een goeie bank of fauteuils en je kunt heerlijk cocoonen onder je warme kleedje. Frans heeft ervoor gekozen om de panelen als lambrisering over de kamerbreedte te plaatsten en aan de ene kant een nis te maken en aan de andere kant van de muur. Door de muur in de nis een kleurtje te geven, accentueer je de nis nog meer.

De nis kun je eenvoudig zelf maken door eerst een frame te maken met MDF-platen op de muur en hier de houten wandpanelen op te schroeven of te lijmen. In deze make-over zijn de gebleekt eiken panelen gebruikt. 

Het kleuren pallet wat Frans heeft gebruikt in de make-over is lichte grijs/beige tinten met een touch van groen en terra kleuren. De accenten groen en terra zorgen voor warmte en contrast. Er is eenheid gecreëerd door deze rustige kleuren, maar ook door de lambrisering van de houten wandpanelen die de voor-en achterkamer verbindt. De roestkleurige bank is een echte blikvanger. De roestkleurige elementen komen door heel het interieur weer terug.




Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »