Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Janet - akoestisch natuurlijk eiken paneel als hoofdbord

Janet - akoestisch natuurlijk eiken paneel als hoofdbord

We kijken regelmatig binnen in de meest stijlvolle interieurs. In dit blog lees je hoe Janet het akoestische paneel gebruikt als hoofdbord voor het bed.

Deze keer maakte wij een binnenkijker in het huis van Janet. Samen met haar man en twee kinderen genieten zij al heel wat jaartjes van hun eengezinswoning. Janet heeft haar bed een make-over gegeven met het akoestische paneel natuurlijk eiken. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Dilemma's, dilemma's en dilemma's
Janet wilde eigenlijk al een tijd haar slaapkamer opknappen, met daarbij het liefste een geheel nieuw bed. De levertijden van een nieuw bed zijn vaak erg lang, is het daarnaast een hele zoektocht en geeft het ook niet de zekerheid dat het nieuwe bed net zo lekker slaapt als de oude. Een heleboel dilemma's die al een tijdje door Janet haar gedachten heen en weer schoten. 



Akoestische paneel in natuurlijk eiken met zwart vilt
Uiteindelijk bedacht Janet zich dat het bed ook opgeknapt kon worden door een nieuw hoofdbord. Het bed krijgt dan gelijk een hele nieuwe uitstraling en het kost niet zoveel moeite. Janet koos voor de akoestische panelen van Noakk vanwege de snelle levertijd en de meerdere toepas mogelijkheden van de panelen. Al snel kwam de volgende keuze naar voren: plaats ik het paneel horizontaal of meerdere panelen verticaal? Janet vertelt dat ze voor horizontaal heeft gekozen, vanwege haar kleine slaapkamer. 'Ik was bang dat het plaatsen van meerdere panelen de ruimte kleiner zouden maken. Nu het hoofdbord hangt, ben ik blij met mijn keuze. Het geeft de juiste uitstraling en sfeer die ik wilde" aldus Janet.

Een nieuwe slaapkamer
Met de nieuwe look van het bed kon de rest van de slaapkamer niet achterblijven. De slaapkamer kreeg gelijk een nieuw muurkleur in een zachte nude tint, bijpassende accessoires en een aardse tint dekbedovertrek. Het akoestische hoofdbord heeft zwart vilt, waardoor Janet zwarte accenten in haar slaapkamer heeft laten terugkeren. Ook zijn heeft zij het advies van Noakk opgevolgd, door zwarte schroeven tussen de latjes te gebruiken. Zo is de slaapkamer een passend geheel geworden. 

Binnenkijker-janet-noakk-1

In de toekomst... 

Janet is altijd bezig met het veranderen van haar interieur. De laatste tijd ligt haar passie voor interieur op een laag pitje, omdat ze grote plannen heeft. De zoektocht naar een nieuwe woning is stopgezet, vanwege de gekte op de huizenmarkt. Toen eenmaal de knoop door gehakt was om te blijven wonen in hun huidige woning, gaf dat de rust die ze zochten als gezin. Het nieuwe plan is om het huidige stulpje om te toveren tot hun droom huis. Er komt een grote verbouwing aan waarbij de benedenverdieping over een paar maanden niet meer te herkennen zal zijn. Janet zal nog even geduld moeten hebben, totdat het allerleukste deel zal komen: namelijk het bedenken van een nieuwe inrichting en het daadwerkelijk uitvoeren van haar plannen! 
Wij zijn natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat en zullen zeker nogmaals langs komen! Janet verklapte al stiekem dat ze de akoestische panelen ook in haar woonkamer wilt plaatsten. De akoestische panelen zullen verticaal tegen een muur worden gemonteerd en zullen een echte blikvanger worden! Het zal net even dat extra tikje sfeer geven! 

Binnenkijker-noakk-janet-3

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »