Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Geurwolkje x Noakk

Geurwolkje x Noakk

Geurwolkje en Noakk delen dezelfde passie, ultieme rust voor jou creëren! Geurwolkje is een jong en duurzaam bedrijf met de visie: feel good, smell good & be happy. Dat gaat super gemakkelijk met hun heerlijke producten! We gaan onze krachten samen bundelen! Ken jij Geurwolkje nog niet lees dan snel verder!

Maak kennis met Geurwolkje
Alleen de naam is al te leuk en hun producten ook! Geurwolkje zorgt voor het ultieme verwen-momentje gewoon bij jou thuis. Ze hebben verschillende verzorgingsproducten zoals bodylotion, natuurlijke oliën, handzeep, badzout en nog veel meer! Ook hebben ze een heerlijke roomspray voor jouw interieur. 
Maar waar Geurwolkje nog het meeste bekend van is, is toch wel de aroma diffuser. Een geweldig apparaat die een heerlijke geur in de woning verspreid. En eerlijk, alle producten zien er mooi uit en zullen zeker niet misstaan in jouw woning!



Aroma diffusers 
Een aroma diffuser is een apparaatje wat helpt de luchtvochtigheid op peil te houden en de lucht te zuiveren. Het is super makkelijk in gebruik, je voegt namelijk etherische olie aan het water toe en zet het apparaat aan. De heerlijke geur verspreid zich door de gehele ruimte. Het is optimaal genieten, want de oliën zijn er in verschillende geuren. Ben je dol op een bloemige of juist een hout-achtige geur? Het kan allemaal, er is genoeg keus. Alle oliën zijn 100% natuurlijk. Het is dus een simpele en effectieve manier om te zorgen dat jouw huis fris en lekker ruikt.

Waarom een aroma diffuser?
Niet alleen omdat het heerlijk ruikt en er super trendy uitziet, maar ook omdat de geuren goed zijn voor lichaam en geest. De oliën hebben verschillende therapeutische werkingen. Zo kan stress verminderd worden door geuren zoals lavendel en sinaasappel. En wist je dat lemongrass en tea tree olie helpen bij het weghouden van een verkoudheid of zelfs de griep? De diffuser verspreid de geur van de olie en bevordert de ademhaling. Iedere olie heeft zo zijn eigen kracht!

De diffusers hebben een organische vorm en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling, voor het echte ontspanningsgevoel. En het apparaat is klein, waardoor je het op verschillende plekken in jouw woning kunt neerzetten, ideaal!



Samen met Geurwolkje mogen wij de nieuwste diffuser introduceren. Één van de populairste modellen, maar dan in een nieuw jasje! Het uiterlijk van deze diffuser is ontzettend chique en zorgt voor een warme uitstraling in jouw interieur. Hij past perfect bij een Japandi interieur, voeg de walnoot panelen nog toe en je bent helemaal ready voor jouw me-time-momentje.

Geurwolkje x Noakk
Samen zorgen wij voor rust en ontspanning in jouw huis. We sluiten samen de handen in
één, zodat we onze missie kunnen verspreiden! De panelen zullen zijn een echte eyecatcher zijn voor in jouw woning en de producten van Geurwolkje zijn ook een lust voor het oog. Oftewel de perfecte combinatie voor jouw interieur, zowel stylish als doeltreffend. Zie je jezelf al zitten op jouw favoriete plekje in huis met de panelen op de achtergrond omgeven in de heerlijke ontspannende geuren van Geurwolkje? 





Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »