Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Een kijkje nemen in het Scandinavische interieur van @missjettle

Een kijkje nemen in het Scandinavische interieur van @missjettle

Een fijne sfeer, zachte naturel tinten en een serene uitstraling. Dat voel en zie je wanneer je de woning van Mariët binnen stapt. De akoestische panelen natuurlijk eiken met grijs vilt kregen een plekje in haar woonkamer en het grijze vilt vloeit perfect over in de grijze vloer.

Mariët woont samen met haar vriend Tim en twee kinderen (vijf en twee jaar) in een knusse woning. Samen met Tim woonde ze eerst in een buitenwijk van Amersfoort. Al snelde miste de twee het dorpse gevoel en het groen. Het stel keerde na zeven jaar terug naar het dorp waar Mariët is opgegroeid, namelijk Leusden. Nu woont het gezin hier al zo'n twee jaar en hebben ze een grote verbouwing achter de rug.
In het dagelijks leven werkt Mariët op een kinderdagverblijf. En deelt ze dagelijks haar grote passie voor interieur en styling op social media. 



Verbouwing
Het huis was en is eigenlijk nog een klus huis. De keuze was niet gemakkelijk aangezien het stel allebei twee linker handen hebben. Zelf aan de slag gaan was dus geen optie. Gelukkig heeft Mariët een handige schoonvader en hebben ze de koop daarom door laten gaan. Haar schoonvader heeft flink geholpen met de verbouwing. Het stel had een krappe planning van drie maanden gemaakt. Achteraf was dat misschien wat te kort, waardoor er overhaaste beslissingen zijn gemaakt. Als ik hoor wat er allemaal in die tijd gedaan is, snap ik dat drie maanden tijd wat te kort is geweest. Een uitbouw, de vloeren zijn opnieuw gelegd, vervangen van kozijnen, nieuwe keuken, toilet, badkamer en tuin. Alleen de zolder is nog in ouwe staat. Dit staat nog op het klus lijstje.

Favoriete plekje in huis
Mariët zit graag aan de eettafel. Het licht valt hier prettig naar binnen via de grote openslaande deuren en de lichtstraat. Ook het uitzicht naar de open keuken vindt ze fijn. Ze is onwijs blij met het kookeiland! Zo kun je altijd contact blijven houden als er vrienden te eten zijn of haar vriend staat te koken. Vanuit de eethoek kijk je zo de gehele woonkamer in en zit ze vaak met een kopje thee te genieten van haar uitzicht.



Scandinavisch Romantisch
Haar stijl omschrijft ze als Scandinavisch Romantisch. Langzaam aan hebben de pasteltintjes plaatst gemaakt voor naturel tinten. Mariët snakte steeds meer naar warme en natuurlijke materialen. Ze voelt zich hier fijn bij en kan genieten van haar nieuwe inrichting. In de woning vindt je accessoires in de tinten beige, bruin en met een vleugje roze. 

De meubels en accessoires passen goed bij elkaar, Mariët heeft hier gevoel voor. Zo laat Mariët de kleuren beige en roze terugkomen in zowel kussens als muurkleuren. De meeste inspiratie haalt ze van Instagram. De nieuwste trends op het gebied van interieur kun je op social media eenvoudig terug vinden. Mariët vertaald die trends dan naar haar eigen smaak en op haar manier. Op interieurgebied valt er altijd wel iets te veranderen, dit ontstaat altijd ter plekke! Ze heeft nog genoeg ideeën en daarom is het ook altijd leuk om haar te volgen op Instagram!

Akoestische panelen natuurlijk eiken met grijs vilt
Het was al een tijdje een grote interieur wens om een mooie wandje met de akoestische panelen te creëren. Zoals eerder benoemd heeft het stel twee linker handen. Toch is het hun gelukt om de panelen zelf tegen de muur te monteren. Mariët gaf zelfs aan het super simpel te vinden! De panelen geven meteen warmte en sfeer aan de woning. Mariët koos voor drie panelen van 60cm. De panelen hebben ervoor gezorgd om de lange witte muur te breken. Het grijze vilt is een mooie match met de grijze marmoleum vloer. De kleuren lopen perfect in elkaar over en dat heeft voor eenheid en rust gezorgd. De panelen zijn een echte wauw-factor en Mariët gaf aan dat iedereen die hier binnenkomt wandelen mega enthousiast is!



Toekomstplannen
Het is de bedoeling dat het gezinnetje hier voor heel lang blijft wonen. Het huis is naar hun eigen smaak ingericht en voelt het ontzettend fijn aan. Op de verbouwing is ze trots dat het toch allemaal gelukt is. Familie en vrienden wonen om de hoek en het dorpse gevoel, wat ze in Amersfoort zo miste, heeft ze hier kunnen vinden. 



Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »