Terug

NU 20% KORTING OP ALLE AKOESTISCHE PANELEN!

Binnenkijken bij Klaas van @dutchguy84

Binnenkijken bij Klaas van @dutchguy84

Persoonlijk bracht ik de akoestische panelen bij Klaas van @dutchguy84 langs. Een heerlijk paleisje midden in het centrum van het levendige Amsterdam. Klaas heeft gevoel voor styling en interieur, waardoor ik ogen te kort had! Kijk snel verder en bewonder het zelf!



Klaas woont in hartje Amsterdam in een herenhuis helemaal naar zijn smaak gestyled. Het pand staat op een rustig plekje aan de Amsterdamse grachten. Met een paar stappen verder bevindt je je in het bruisende stadsleven. De drukte kun je dus gemakkelijk opzoeken en ontlopen. Eenmaal door de voordeur met de trap omhoog kom je in een oase van rust terecht!

De influencer is lekker actief op Instagram en inspireert dagelijks zijn trouwe volgers met prachtige interieur plaatjes. Klaas woont sinds zeven maanden in zijn huis en is naar Amsterdam vertrokken vanwege werk en vrienden die hier wonen. Hij heeft veel plezier in zijn werk en carrière maken isvoor hem belangrijk. 


Klaas verruilde zijn appartement in Den Bosch om naar dit Amsterdamse stulpje te verhuizen. Toch duurde de zoektocht zo'n 1,5 jaar naar een geschikt woning in de hoofdstad. Hij vertelt mij dat de teller met verhuizingen inmiddels al op veertien keer staat (!).

Urban Boho interieur
Klaas noemt zijn interieur UrbanBoho, een mix tussen stads- en authentieke elementen. In zijn stijl kun je veel grafische vormen en donkere kleuren terugvinden. Tevens zie je in het interieur veel Aziatische invloeden, zachte materialen en handgemaakte items. Lichte tinten en naturel kleuren laat Klaas terug komen in zijn accessoires. De kracht van zijn interieur is, ondanks het weinig kleur gebruik, er toch een hele fijne sfeer hangt. Dat komt door de combinaties van materialen en contrasten. Een natuurlijk en rustig interieur hoeft dus zeker niet kil te zijn! De sfeer die Klaas heeft neergezet is iets waar hij trots op is! En dat begrijp ik heel goed, de ruimtes voelen warm en huiselijk aan. 



Dol op het buitenland
Shoppen kan Klaas eigenlijk overal wel. Hij heeft er oog voor en heeft niet echt een favoriete winkel. Wel vertelt Klaas op vakanties altijd op zoek te gaan naar onaangeroerde winkeltjes. Door kleine straatjes van pittoreske dorpjes slenteren en dan kleine verstopte winkeltjes ontdekken. Op dat soort plekjes kun je de meest unieke en bijzondere items vinden, die dan weer een mooi plekje thuis krijgen.

Akoestische panelen in de kleur walnoot
Klaas wist gelijk dat hij de kleur walnoot het mooiste vond. De slaapkamer kon nog wat extra sfeer gebruiken. Het plafond in deze ruimte bevat een strook van glas, waardoor natuurlijk licht de slaapkamer binnenvalt. Door de panelen daar vlak onder te monteren, worden ze als het ware in het zonnetje gezet. Eenmaal bij Klaas thuis vonden we allebei dat de panelen ook mooi zouden staan bij de eettafel. De twijfel sloeg toe en Klaas moest er nog even over nadenken. Uiteindelijk kregen de panelen toch een mooi plekje achter het bed. De perfecte combinatie met het licht grijs en naturel kleuren. 



Wat je waarschijnlijk nog niet wist van Klaas
Klaas gaf aan dat weinig mensen weten dat hij vroeger heel veel kleur in zijn interieur gebruikte! Die zag ik ook even niet aankomen. Alle soorten kleuren kon je terugvinden in het interieur, niets was te gek. De muren waren knal rood, gif groen en knal blauw. Echt alles kreeg kleur! Toch is de basis van zijn interieur, al zo'n 10 jaar, meer minimalistisch en strakker. Dit past het beste bij hem, omdat hij hier zich het beste bij voelt. En dat is belangrijk: dat je je thuis voelt in je eigen interieur, want jij bent degene die er dagelijks rondloopt!

Toekomstplannen interieur en wonen
Op de achtergrond is Klaas nog bezig met een interieur-platform op te zetten. Hij kan er nog niet veel over vertellen, maar het wordt een soort website/webshop onder zijn eigen label. Ik ben in ieder geval reuze benieuwd! Het kost hem veel energie en tijd, maar het gaat het zeker waard zijn. 
Wat betreft interieur blijft Klaas continu verschuiven en veranderen. Voor de toekomst heeft hij niet perse items die hij wilt aanschaffen. Hij zoekt zelf de materialen en styling uit die bij hem past en welke hij mooi vindt. Klaas is niet trendgevoelig maar zet zelf de trends!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »