Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Binnenkijken in de nieuwbouwwoning van Eva van @etielrooy

Binnenkijken in de nieuwbouwwoning van Eva van @etielrooy

In deze binnenkijker kun je de stijlvolle nieuwbouwwoning van Eva bewonderen. In het interieur komen veel zwarte en groene accenten terug. De akoestische panelen van Noakk kregen een mooi plekje in haar woonkamer naast de knusse open haard. En heeft Eva nog een plekje in haar hoofd voor de panelen!



We bleven dicht bij huis voor deze binnenkijker, namelijk in Alkmaar. Eva woont in dit prachtige nieuwbouwhuis samen met haar man en twee kinderen. Vier jaar geleden werden Eva en haar man ingeloot in dit nieuwbouwproject en kon het grote avontuur beginnen. Haar gehele leven woont ze al in Alkmaar, met een klein uitstapje naar Heerhugowaard. Eva merkte alleen al snel dat ze terug naar haar geliefde Alkmaar wilde verhuizen.



Liefde voor interieur
Gevoel voor styling heeft Eva zeker en dat kun je ook goed terug zien in haar interieur. Alle kleuren passen perfect bij elkaar en zorgen voor een fijn verloop. Eva werkt als Visual merchandiser en kan hier op een andere manier haar creativiteit in kwijt. Mode en kleding is, naast interieur, een andere grote liefde! Ook laat ze haar gevoel voor styling zien op haar Instagrampagina @etielrooy. Andere inspireren, inspiratie op doen en de leuke contacten onderhouden zijn voor Eva waardevol. Ze deelt graag mooie content en haar Instagramfeed is haar visitekaartje. Haar woonstijl vindt Eva lastig te beschrijven. Ze houdt van rust en eenheid in haar interieur. Dat zie je ook goed terug door de kleurensamenstelling die in de woning zijn gebruikt. Als je goed kijkt vindt je veel houtelementen, groene en zwarte tinten terug. 


Akoestische panelen natuurlijk eiken met zwart vilt
Er ontbrak nog iets in het hoekje in de woonkamer naast de open haard. De muur kreeg daar al een kleurtje, alleen toch was dat niet wat Eva zocht. Haar zoektocht ging door en stuitte toen op de akoestische panelen van Noakk. Eva was gelijk enthousiast en ging meteen aan de slag. In mum van tijd kreeg de woonkamer de sfeer waar ze naar op zoek was. Met wat bijpassende accessoires erbij, zorgde ervoor dat het hoekje eindelijk af was! De houten latjes van de panelen passen goed bij de houten vloer en het zwarte vilt sluit perfect aan bij alle andere zwarte elementen van het huis.

Eva shopt bij veel verschillende winkels en ook online kan ze goed slagen. Zo komt ze graag bij H&Mhome, Sissyboy en Houseofmayflower. 

Wooninspiratie
Vol trots laat Eva mij haar woning zien. "Dat we in zo'n mooi huis mogen wonen." vertelt ze met een brede glimlach. Juist in deze gekke huizenmarkt. De tuin is ook een grote liefde van Eva. Sinds kort heeft de tuin een heerlijke veranda met sauna (!). Een grote wens van haar man was een jacuzzi. En zo ontstond er als het ware een eigen spa wellness in de achtertuin. Zelfs hier heeft Eva de zwarte accenten en houtelementen door laten lopen. Zo kun je gemakkelijk een verbinding van buiten naar binnen maken. 

Haar ochtend ritueel bestaat uit opstaan, broodtrommels voor haar kinderen klaar maken en ze naar school brengen. En dat is geen straf in haar prachtige keuken. Daarna heeft ze even tijd voor haarzelf, kopje thee erbij en rustig ontbijten. Het bijwerken van Instagram hoort daar ook bij. Genoeg plekjes waar ze even lekker tot rust kan komen.



Het volgende project...
Zelfs een nieuwbouwwoning heeft onderhoud en liefde nodig. De badkamer is het volgende grote project waarmee ze aan de slag gaat. Ook de wc wilt Eva nog een make-over geven (ja, zelfs het kleinste kamertje moet stijlvol zijn!). En vertelt ze graag de gang op de bovenverdieping nog te willen voorzien van de mooie akoestische panelen. Genoeg te doen dus...! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »