Terug

Klanten waarderen ons met een 4.9/5 ☆☆☆☆☆

Binnenkijken in de kleurrijke Scandinavisch woning van Aylin van @okermint

  • 25 / 10 / 2021 0
Binnenkijken in de kleurrijke Scandinavisch woning van Aylin van @okermint

Aylin, pracht en praal liefhebber, laat ons binnenkijken in haar woning in Haarlem. De kleurrijke woning omarmt je gelijk wanneer je naar binnen stapt. Aylin koos voor één paneel als decoratie en plaatste deze achter het tv-meubel. Er is genoeg inspiratie op te doen, scroll dus snel verder!

Okermint
Toen ik de woning binnen kwam bleef ik even staan. Aylin haar interieur vraagt erom, om even stil te staan en alles rustig in je op te nemen. Samen met haar man en dochtertje Evy woont ze in Haarlem net iets buiten het centrum. Op Instagram is ze te vinden als Okermint. Deze naam verwees destijds naar de kleuren die veel in haar huis te zien waren. Wel is de kleur okergeel zo goed als weggevallen en bijna niet meer terug te vinden in haar interieur. Echter voelt de naam in de tussentijd zo eigen dat ze deze niet meer wilt veranderen. De naam voelt vertrouwd. Hiervoor woonde Aylin en haar man in appartement en kochten zij drie jaar geleden samen deze nieuwbouwwoning. In het dagelijks leven werkt Aylin als administratief medewerker en haar man Jeffrey werkt als gerechtelijke koerier.

Je kunt Aylin wakker maken voor... niets! Zegt ze lachend. Sinds het moederschap is slaap heel belangrijk voor haar. Elk uurtje probeert ze te pakken en ze kijkt er naar uit dat Evy lekker zal gaan uitslapen.

Met aandacht uitgezocht
Oog voor details. Zelfs de stopcontacten krijgen aandacht en hangen in mintgroene tinten aan de muur. Overal waar je kijkt zie je perfect bij elkaar passende accessoires. De kracht van Aylin is om dit niet te overheersend te maken. En dat is goed gelukt, dit doet ze door groepjes te creëren en de juiste spulletjes bij elkaar neer te zetten. Haar man is gek van Lego en zelfs hier lukt het Aylin de mooiste Lego combinaties uit te zoeken. Zo staan er geen echte bloemen op tafel maar een prachtig boeket van Lego bloemen!Akoestisch paneel natuurlijk eiken grijs vilt
Aylin koos voor het akoestisch paneel natuurlijk eiken met grijs vilt. Ze wilde het naturel en licht houden, zodat het paneel rust in de ruimte zou geven. Het paneel trekt de aandacht doordat het 'los' in de ruimte gemonteerd is. Het paneel maakt nu onderdeel uit van het tv-meubel. Ook verleend het paneel zich als een kunstwerk voor aan de muur. Het geeft rust en eenheid in het interieur.

Lievelingsplekje in huis
Het interieur is kleurrijk Scandinavisch met hier en daar een vleugje vintage. Aylin vindt het belangrijk om persoonlijke items in huis te hebben, zo voelt iedereen zich thuis. De prachtige tekeningen van Evy, de Lego poppetjes van Jeffrey en typische objecten die het gezin vertegenwoordigen krijgen allemaal een zorgvuldig uitgekozen plekje.
Haar lievelingsplekje in huis is de slaapkamer. Lekker veel roze, een knusse ruimte en fijn lichtinval, wie wilt dat nu niet?

Inspiratie 
Haar inspiratie voor het interieur haalt Aylin voornamelijk uit Instagram. Het platform zorgt voor eindeloze ideeën die Aylin in haar eigen huis kan toepassen. Soms haalt Aylin inspiratie uit restaurants en winkels, hieruit pikt ze kleine details en laat dat op haar eigen manier terugkeren in haar interieur.Aylin doet niet alleen zelf graag inspiratie op via Instagram, ook is zij een ware inspiratiebron voor anderen. Aylin krijgt vaak vragen over haar interieur, deze beantwoordt ze dan met alle liefde. Volgers vragen vaak waar bepaalde items vandaan komen, waar de keuken vandaan komt of welke kleuren op de muren zit. Ze geeft aan het wel tricky te vinden om de vragen over de kleuren te beantwoorden. Kleuren op wanden kunnen namelijk sterk veranderen door lichtinval. Ook kan de kleur op de foto's anders overkomen dan in het echt. In elk ruimte zal een kleur anders uitvallen, het is belangrijk om daar rekening mee te houden.

Toekomstplannen
Wat betreft wonen is er genoeg te wensen over. Graag willen ze in de komende tijd de zolder aanpakken met een dakkapel, nieuwe vloer boven laten leggen, Evy haar kamer opknappen en de badkamer kan nog wat extra liefde gebruiken. Aylin en haar man hebben de tijd en genieten ondertussen van hun fijne woning en natuurlijk van elkaar! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »