Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Vtwonen x Noakk weer verliefd op je huis - Ede

Vtwonen x Noakk weer verliefd op je huis - Ede

Heb jij Noakk al gezien bij Vtwonen met "Weer verliefd op je huis"? Interieurstylist Marianne ging aan de slag met de natuurlijk eiken en as zwarte wandpanelen en zorgde ervoor dat de bewoners Kelly en Michel in Ede weer verliefd op hun huis werden! Benieuwd hoe de wandpanelen zijn toegepast? Bekijk het eindresultaat hieronder.

Het is alweer het 17e seizoen van het tv-programma Weer verliefd op je huis. In aflevering 6 van het woonprogramma zorgde interieurstylist Marianne van Vtwonen voor een geweldige make-over van de nieuwbouwwoning in Ede van Kelly en Michel. De woning miste karakter en sfeer. De muren hadden geen kleurtje op de wand, een witte keuken in de midden van de kamer en er was geen persoonlijke touch. De keuken in het midden was voor de bewoners zeer onpraktisch. Een keuze waar zij later toch spijt van hadden. Gelukkig wist Marianne hier goed mee om te gaan en verplaatste deze naar de voorkant van de woning.

De woonsmaken van het stel liggen niet op een lijn. Iets wat het programma zo succesvol maakt, omdat de stylist aan de slag gaat met de missie om de stijlen te combineren waar ze zich allebei in thuis voelen. Zo is Michel meer van het Scandinavische en een strak interieur en Kelly houdt meer van chique elementen zoals goud en printjes. Het geen wat de stijlen verbindt is hun exotische roots. Dit is al iets terug te zien in het interieur met accessoires, maar mag nog wel wat meer naar voren komen. Het stel weet alleen niet zo goed hoe ze dit moeten aanpakken. Vandaar dat ze de hulp van Vtwonen hebben ingeschakeld! En met een geweldig resultaat!

Kelly en Michel wonen nu sinds een jaar in hun woning. Kees Tol ging bij ze langs en bekeek het huis met een frisse blik. Hij gaf gelijk aan dat het huis sfeer en karakter mist, het voelde aan als een wachtruimte van een huisartsenpraktijk. Marianne ging aan de slag met hun interieur-vraag en wilde voor balans zorgen en een echt familie huis creëren.

Tv-meubel met ingebouwde haard als eyecatcher
De witte tv-kast met ingebouwde haard wilde het stel graag behouden. Deze kreeg een touch-up met de akoestische as zwarte panelen en akoestische panelen natuurlijk eiken panelen met zwart vilt. Marianne durfde het aan om de twee kleuren met elkaar te combineren, wat te gek heeft uitgepakt, vindt je ook niet? De houten latten hebben voor een echte eyecatcher gezorgd, de twee kleuren vloeien perfect in elkaar over. Het eiken van de kast en de zwarte accenten zorgen voor balans in het meubel. 

De timmerman Michiel zaagde de panelen op maat en beplakte de eiken panelen op de kastdeurtjes. Hij gebruikte hiervoor montage kit. Ook werd het nisje naast de kast bekleed met de natuurlijk eiken houten panelen, om voor een geheel te zorgen. 

De wand van de tv werd bekleed door de akoestische panelen in de kleur as zwart. De achterkant van de akoestische panelen zijn volledig van vilt voorzien. Het vilt heeft een geluiddempende werking en is dus zeer geschikt als achtergrond voor een tv! Veel nieuwbouwwoningen hebben een vervelende galm in de ruimte gebruik van harde materiaal vanuit de bouw. De akoestische panelen in een woning zorgen dat de galm uit de woning verminderd!

Creëer opbergruimte voor rust
In een familie huis wordt geleefd en daar horen speelgoed en los slingerende spullen bij. Voldoende opbergruimte is hier een goede oplossing voor. Veel spullen in huis, kan voor onrust zorgen. De grote kast bij de tv geeft de ruimte om veel spullen op te ruimen. Oftewel, ideaal zo'n grote kast! 

Weer verliefd op je huis
De reactie van de bewoners waren dat ze het huis onherkenbaar vonden, in positieve zin! Ze gaven aan dat de smaken goed gecombineerd zijn. Het is een gezellig huis geworden met eenheid. De groene en zand tinten passen perfect bij de hout elementen. De exotische roots zie je terug in de accessoires, behang en natuurlijke elementen. 

De keuken is verplaatst naar de voorkant van de woning, waardoor er een grote fijne eethoek is gecreëerd. De zwarte ronde eettafel met de op maat gemaakte eetkamerbank biedt een heerlijke plek om met het hele gezin te eten.

Het was weer een geslaagde aflevering waarin Marianne naar de wensen van de bewoners heeft geluisterd. Ze heeft gedurfd aan de slag te gaan met kleur en printjes, iets wat de bewoners zelf niet durfde! De missie van Marianne is dus voldaan!

Kriebels, kriebels, kriebels!
Krijg jij nu ook kriebels om aan de slag te gaan met de houten panelen? Kijk dan rustig op onze webshop rond en als je vragen hebt, stel ze gerust via de mail of neem telefonisch contact op! We denken graag mee.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »