Terug

(tm 30-4) 15%INTRODUCTIE KORTING OP DECOR PANELEN

Interieur inspiratie: Akoestische panelen in de nieuwbouwwoning van Linda @lintibbe

Interieur inspiratie: Akoestische panelen in de nieuwbouwwoning van Linda @lintibbe

Een lichte woning met zorgvuldig uitgekozen items. Linda woont sinds kort met haar gezin in een splinter nieuwe nieuwbouwwoning. De akoestische panelen kregen een plekje in haar keuken en zorgen voor warmte in de ruimte. De panelen heeft ze verlengd met een extra paneel, om zo de gewenste hoogte te bereiken. Een fris en strak interieur, met de grote vraag of het echt altijd zo netjes in huis is!



Voorstel rondje
Linda is 35 jaar oud en is sinds 2020 met haar gezin van vijf verhuisd naar Zwolle. Het stel kreeg de kans om een vrijstaande nieuwbouwwoning te bouwen en deze kans konden ze niet aan zich voorbij laten gaan. Het Drentse Emmen werd verruild voor de grote stad Zwolle. Een nieuw avontuur kon beginnen. Na 11 maanden in een huurwoning gewoond te hebben, kon het gezin vanaf mei 2021 hun nieuwe woning betreden. 



Vanaf jongs af aan
Linda begon al vanaf jonge leeftijd met haar grootste passie: interieur styling. Haar hart gaat sneller kloppen van design spullen. Nu haar kinderen wat ouder zijn, durft ze dit ook weer aan. Dat Linda een interieuraddict is, kun je goed zien aan haar inrichting. De items en accessoires zijn tot in de puntjes uitgedacht, de creativiteit spat er vanaf! Het is een fris en strak interieur met een vleugje Linda. Zo waardeert ze producten die net even anders verpakt zijn of net een beetje anders zijn dan normaal. Linda is iemand die graag op de details let en noemt zichzelf dan ook een echte perfectionist. Met een zesje of een "prima" neemt zij geen genoegen!

Vaak krijg Linda de vraag of het huis er altijd zo strak en opgeruimd uitziet. Waarop Linda aangeeft: "What you see is what you get". Zo strak als het er op Instagram uitziet, is het dus ook in het echt! Haar perfectionisme zorgt ervoor dat ze altijd bezig is met opruimen. En met zo'n gezellig boel thuis, is dat soms best een uitdaging. Voor de een wat lastig, maar Linda voelt zich hierdoor thuis in haar nieuwe woning.  



Een helder Scandinavisch interieur 
Het is natuurlijk wel duidelijk dat de stijl die Linda in haar huis heeft Scandinavisch is. Less is more! Hierdoor vallen de items die in huis staan nog meer op. Voor Linda hoeft niet overal iets te staan. In de keuken staat een grote witte vitrine kast, waar zorgvuldig wat accessoires zijn neergezet. De kleuren matchen perfect bij elkaar. De basis is wit met grijze en zwarte tinten. Ook zie je veel houtelementen terug. Hout geeft toch de warmte die een nieuwbouwwoning vaak mist. 



Linda haalt haar inspiratie overal vandaan! Zo kan ze inspiratie opdoen uit hotels, winkels, restaurants en gebouwen. Stedentripjes zijn dan ook echt haar ding. De vormen en elementen van de verschillende gebouwen in steden ziet Linda als een inspiratiebron. Ze neemt haar tijd om al het moois om haar heen te ontdekken.

Akoestische panelen met grijs vilt
De keuze was dan ook snel gemaakt dat de panelen in de eiken variant met grijs vilt tegen de muur gemonteerd zouden gaan worden. Het vilt staat goed bij de vloer en grijze tinten. De meeste nieuwbouwhuizen hebben een plafond hoogte van 2,60 cm. De man van Linda heeft een verlengstuk gemaakt van een extra paneel, waardoor de panelen toch op de gewenste hoogte geplaatst konden worden, ideaal! 
Het huis is nogal gehorig vanwege de harde materialen die in de bouw zijn gebruikt. Ook moet het huis nog gaan leven, dit zal met de tijd komen. Om het harde geluid in de keuken tegen te gaan zijn de panelen tegen de muur geplaatst. Het heeft de ruimte gelijk een prachtige sfeer gegeven! Het smaakt zeker naar meer, aldus Linda. 



Er is nog genoeg te dromen
Er is nog een grote woondroom en deze hoopt Linda nog te kunnen vervullen samen met haar man. Nu woont Linda in een nieuwbouwwoning, maar haar grote droom is om ooit een oud grachtenpand te bemachtigen en om deze helemaal tot eigen smaak te kunnen maken. Samen fantaseren ze er dan over hoe geweldig het zou zijn als de kinderen wat ouder zijn, zij allemaal een eigen verdieping in het grachtenpand zouden krijgen. Met z'n allen onder 1 dak en toch iedereen zijn eigen plekje, hoe gaaf zou dat zijn! 

Een andere droom, een hele grote tegenhanger, is om helemaal vrij te bouwen. De woning die nu gebouwd is, moest aan aardig wat eisen van de gemeente voldoen. Daar werden Linda en haar man niet heel blij van. De reden dat ze toch voor dit huis zijn gegaan is omdat de kinderen nog jong zijn en de huidige huizenmarkt oververhit is. Voor nu zijn ze blij, wel is het een huis waar ze niet hun gehele leven blijven wonen. Vroeg of laat gaat het gezinnetje verder. Het is afwachten wanneer het grachtenpand of de perfecte kavel voorbij komt!


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »