Terug

WEGENS SUCCES VERLENGD: CYBER MONDAY 21% KORTING ACTIE!

Samples van de panelen

Twijfel je nog over de kleur van de akoestische panelen? Met de samples van Noakk kun je precies zien hoe de panelen in de ruimte passen.

Filters

Daglicht speelt namelijk een belangrijke rol in het kiezen van de juiste kleur van de akoestische panelen. In iedere ruimte zullen de kleuren anders tonen. Zelfs wanneer de panelen op de muur of het plafond geplaatst worden, zal de kleur van het hout anders tonen. Vandaar dat het een goede manier is om samples van de panelen te bestellen, om zo te ervaren hoe het paneel in jouw gewenste ruimte past.

Verschil decor panelen en akoestische panelen
Decor panelen hebben een HDF (hout) achterkant en akoestische panelen een achterkant van een geluiddempend vilt. Het uiterlijk is hetzelfde, alleen door de HDF achterkant hebben de decor panelen geen akoestische werking. 

Je kunt kiezen voor de decor panelen wanneer je geen last hebt van een slechte akoestiek of als je de panelen alleen voor de sier wilt plaatsen in huis. 

Decor panelen zijn in vergelijking met de akoestische panelen minder buigzaam doordat de achtergrond van hout is en niet van het flexibele vilt (zoals de akoestische variant). Daardoor zijn de decor panelen zeer geschikt voor bijvoorbeeld het bekleden van kasten of deuren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noakk 4.9 van 5 ☆☆☆☆☆ / 5 - 1322 Reviews @ Noakk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »