Terug

Lente actie | €10,- extra korting per paneel (tm/31-5)

Decor panelen 240x60 cm (2)

Nieuw in ons assortiment: decor panelen. Geen last van een slechte akoestiek? Wel een fan van de houten panelen? Dan is dit echt iets voor jou! De decor panelen hebben dezelfde uitstraling als de akoestische panelen.

Filters

  • Decor paneel natuurlijk eiken met zwart HDF

  Decor paneel natuurlijk eiken met zwart HDF

  Geef jouw woonkamer een warme uitstraling met het decor paneel natuurlijk eiken - zwart HDF. Geen last van een slechte akoestiek, maar wil je wel jouw interieur een nieuwe uitstraling geven? Dan is dit paneel iets voor jou! Afmeting: 60x240cm

  Leverbaar

  Actieprijs t/m 31-5

  140,- € 115,-

  Vergelijk
  • Decor paneel walnoot met zwart HDF

  Decor paneel walnoot met zwart HDF

  Geef jouw woonkamer een warme uitstraling met het decor paneel walnoot - zwart HDF. Geen last van een slechte akoestiek, maar wil je wel jouw interieur een nieuwe uitstraling geven? Dan is dit paneel iets voor jou! Afmeting: 60x240cm

  Leverbaar

  Actieprijs t/m 31-5

  190,- € 150,-

  Vergelijk
Decor panelen 240x60 cm

Geef je interieur een boost
De panelen geven de ruimte een geheel nieuwe look en zullen veel mensen aan spreken. Het geeft een minimalistisch en warme sfeer aan het interieur. Doordat wij verschillende kleuren aanbieden, voldoen onze panelen aan iedereen zijn wensen en voorkeuren. Het is gemakkelijk om een fijne basis voor een tijdloos interieur te creëren. De panelen zullen de hoofdrol zijn van jouw nieuwe interieur. De panelen zorgen voor een rustige sfeer en zijn te combineren met alle interieur-stijlen! 

Welke kleur kies ik nu?
Het kan lastig zijn om de juiste kleur te kiezen voor in huis. Het hangt veel van lichtinval af. Is jouw woonkamer bijvoorbeeld op het noorden, dan heb je te maken met koel licht. Als de woonkamer op het zuiden ligt, zul je zien dat het licht warm is. De kleuren kunnen hierdoor anders overkomen. Het is goed om te weten wat je wilt uitstralen en welke sfeer je neer wilt zetten. Om je een handje te helpen, hebben wij verschillende samples beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk zien wat de kleur van het paneel in jouw ruimte doet! De samples kun je hier bestellen.

Schoonmaken & onderhoud
De panelen kunnen schoongemaakt worden met bijvoorbeeld de stofzuiger of een stofdoek. Let op dat de panelen vanwege het MDF niet goed tegen water kunnen. Maak daarom de panelen niet schoon met water. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box